Jest to forum miłośników gry Medal Of Honor
Nowy użytkownik
Witam wszystkich sojuszników i niemców. W sumie od tego powinienem zacząć spotkania z Wami. Pozdrawiam
Team
dzieeeńńńńńńńńńńń dooooooobryyyyyyyyyyyy
Członek 56'ks
Cze Buster mam nadzieję że pozostaniesz z nami na dłużej. Zaglądaj na forum i pobieraj mapki to będzie można ciekawiej pograć na naszych serwerach
Członek 56'ks
Witam kolege.
Członek 56'ks
Witaj, zycze milo spedzonych medalogodzin i do zobaczenia w celowniku
Członek 56'ks
Siemka
Życzę miłej gry na naszym serwerze
Pozdrawiam
EliminatoR
Gość
WITAM WCZORAJ DOSTAŁEM BANA MOŻE KTOŚ MI NAPISZE ZA CO POZDRAWIAM
Team
musiał cie zbanować program ale ja tam się nie znam wiec nic nie poradzę shaggy jak będzie to napisze tobie co i jak a wiec czekaj na wiadomość
Witaj TheDoc, fajnie że zawitałeś na nasze forum i oficjalnie się przywitałes. Ja już miałem okazję poznać kolegę wcześniej, na serwerowym TS-sie, więc wypada mi tylko życzyć czerpania samej przyjemności z gry na naszym serwerze i sążnistych postów na forum. Pozdrawiam i do zobaczenia na froncie.
Team
witaj doc powodzenia i tak cie ogram hahahah:)
dokladnie kulku z was juz poznalem na ts mile towarzystwo
dziekuje Malinie ze pomogl mi z problemem dzieki niemu tu tak szybko zawitalem lol
bedzie odznaka
zart no mam nadzieje ze wiecej bedziecie grac na custom i jak mozna to tez moge poszukac wam jakis mapek wczoraj sciagnolem troche mam poukladanych przez moj stary klan i zobacze jakie sa fajne to dam wam nazwy to odacie je moze tez
a tak jezeli chodzi o customa to prosilbym o zmiane bo free for all nie jest zbyt dobrym pomyslem tam bo rodzimy sie wszyscy na siebie
i ja bym proponowal zeby klanowicze zagrali na freeze tag
mila fajna zabawa w ratowanie i dodal bym ze dym zabiera energie wtedy lepsze efektowniejsze staje sie zabijanie lol
i dal bym ze 1 bash wystarczy do zabicia i tak by gineli najwieksi czajniki cos takiego co ma Hardcore na avatarze duze czerwone czajniki lool dobra rozpisalem sie hahaha standart
oki zycze milej soboty pozdrawiam
ps: jak ktos ma z was xfire to moj nick psychicznydoc
ps2: Ewelina helllooo kitty grozisz czy obiecujesz lool hahahaha
Team
hello kitty wyluzuj obiecuje cooooooooooooo hahha pozdrowionka