Jest to forum miłośników gry Medal Of Honor
1. Railway Assault
2. Thunisian_sh
3. Verschneit
4. Jagd Tiger
5. Harbourtown
6. Gloomcove
7. Winterschlaf
8. Despair
9. Prison 1945
10. Toulouse
11. Thunder 2 Assault
12. La Patroluille
13. Ardennes
14. Forschungslabor
15. Morocco
16. Snow Camp
17. Osiedle
18. The Crossroads
19. Fort Wreck
20. Tallin Church
21. Last Castle 1
Członek 56'ks
Niezmiernie było miło nie spotkać drużyny przeciwnej na tym spotkaniu (był tylko Wacha) a napisać że "mnie nie będzie" jest taaak ciężżko żę ja pie...le.
Team
Ok Malina masz rację dlatego informuję wszystkich, że w związku z późnym kończeniem pracy w piątek nie mogę brać udziału w spotkaniach. Mogę wejść do gry dopiero po 23.00 a to już jest zbyt późno. Do końca sezonu nie gram.
Pozdrawiam.
(56'ks)_ewelinka:)_(PL)Team
można można tylko trzeba chcieć
Członek 56'ks
Skoro to jest Sissco Team to może rozpoczynać spotkanie "Później" niż ustalone ??
Najgorsze jest to że w Sissco Team mamy Adam, Sissco, Hans, Wazzzup , Newman, wacha a z tej "ekipy" na forum tylko wchodzi Hans i Ojciec dyrektor i nikt więcej więc z kim tu rozmawiać ????
Na forum w komplecie obecny jest tylko Shaggy Team. Czyżby zmierzch rozgrywek nastał ?
Hans nie gra, Wazzzup i Newman ślad zaginął (jak kiedyś co poniektórych) czyli wygląda na to (pomału) że Sissco Team przestaje istnieć a przyjmując że 3 osoby z Sissco Team nie grywają wcale (od jakiegoś czasu) to gra przestaje mieć jakikolwiek sens, a do tego zostaje nas zbyt mało aby organizować nowe teamy ??